مستندسازی تک‌نفره

قطعا مستند سازی چالش ها و مشکلات خاص خودش رو داره؛ مواجهه با آدم ها و اتفاقات گوناگون که شاید هرگز قابل پیش بینی و برنامه ریزی نباشن.

در این دوره چه خبر است؟

اطلاعات دوره اطلاعات کلی

اطلاعات دوره

تا حالا اسم مستندسازی تک نفره یا مستند سازی بحران به گوشت خورده ؟

تا حالا از خودت پرسیدی که چرا و تو چه شرایطی یه نفر باید کار تمام عوامل تولید مثل فیلمبردار، صدابردار، مدیر تولید و خیلی دیگه از کارها رو به تنهایی انجام بده؟

چند سالیه که با پیشرفت ابزار و ادوات فیلمسازی و کوچیکترشدن این ابزار، این فرصت برای خیلی از فیلمسازها فراهم شده که به تنهایی کار چند نفر از عوامل اصلی تولید رو به دوش بکشن و به اصطلاح تنهایی فیلمشون رو بسازن، اما چرا باید یک مستندساز به تنهایی فیلمش رو بسازه؟ قطعا مستند سازی چالش ها و مشکلات خاص خودش رو داره. مواجهه با آدم ها و اتفاقات گوناگون که شاید هرگز قابل پیش بینی و برنامه ریزی نباشن؛ اما.. این مشکلات زمانی که بحران هایی مثل جنگ، سیل، زلزله و... اتفاق میوفتن، چند برابر میشه؛ اینجاست که دیگه ورود به عمق فاجعه و نزدیک شدن به دل بحران برای یه گروه چند نفره تولید میسر نیست و این شخصِ فیلمسازه که باید به تنهایی روند تولید رو پیش ببره، اون هم تو شرایطی که کیفیت خروجی نباید با فیلمی که یه گروه چند نفره در تولیدش نقش داشتن تفاوت چندانی داشته باشه. قطعا رسیدن به مرحله ای که یه مستندساز بتونه به تنهایی مدیریت همه اجزای تولید و اتفاقات پیش بینی نشده رو به عهده بگیره نیاز به دانش و تجربه بالایی داره که به همین راحتی ها بدست نمیاد... .

محسن اسلام زاده به استدیو کلاس اومده تا برای اولین بار تجربیات و دانش چندساله خودش رو در حوزه مستندسازی بحران تو یه مجموعه ویدیو 9 قسمتی با شما به اشتراک بزاره؛ تو این مجموعه اسلام زاده از مفهوم و لزوم مستندسازی تک نفره صحبت میکنه، از لزوم شناخت گونه های مختلف مستندسازی و اینکه تو این حوزه چه چیزهایی رو باید در نظر داشته باشیم و شما رو در 3 مرحله پیش تولید ،تولید و پس تولید با تجربیاتش همراه می کنه تا کسایی که علاقه دارن وارد این مسیر بشن، با دونستن بایدها و نبایدها، خطرات و امکانات این نوع از مستندسازی چشم اندازی روشن تر و واقعی از این حرفه بدست بیارن.

پس این فرصتو از دست نده و همین حالا شروع کن.

مخاطبین دوره

این دوره برای تمام علاقه مندان به یادگیری مستندسازی مناسبه. 

پایان دوره


مدرک معتبر دو زبانه دانشگاه تهران


اگر جزو هنرجوهایی باشی که با دقت تمامی جلسات رو مشاهده کنی و بتونی از هر جلسه یه خلاصه کامل بنویسی و این خلاصه ها رو در قالب پروژه پایانی ارائه بدی، یه گواهی کسب مهارت معتبر دو زبانه از پژوهشکده ی دانشگاه تهران می گیری.
 

اگر جزو هنرجوهایی باشی که تمام تمرینات و به ویژه پروژه پایانی رو با موفقیت انجام بدی یه مدرک معتبر دو زبانه از پژوهشکده ی دانشگاه تهران می گیری، کسب این مدرک میتونه یه ویژگی و امتیاز خاص و ویژه برای رزومه ی کتبی شما باشه تا به کارفرماهای مختلف ارائه بدی و به همین دلیل اصلا قرار نیست کسب این مدرک کار آسونی باشه و اگر علاقه‌مند به داشتنش باشی باید وقت و تلاش زیادی برای صرف کنی، البته فراموش نکنی که مهمترین مولفه پرتفولیو قوی و حرفه ای و داشتن نمونه کارهای حرفه ای و اصولی هست.


چجوری با منتور ارتباط دارم؟
تو هر فصل می تونی سوالات نرم افزاری و تخصصیت رو از منتورها بپرسی.

البته تیم آکادمی رویاد همیشه در کنارته تا هرجایی که تو این فرایند به مشکل خوردی سریعا پیگیری کنه. پس اصلا نگران نباش!

برای ارتباط با پشتیبانی میتونی با شماره 42887109 - 021 تماس بگیری یا در سایت تیکت بذاری.
بیشتر  
کمتر  
اطلاعات دوره
سطح مبتدی
تعداد فصول 9 فصل
تعداد جلسات 9 جلسه
پشتیبانی منتور
تاریخ عرضه 15 مهر 1402
تعداد بازدید 1084 نفر
درباره استاد
پیش نیاز دوره

ندارد

مستندسازی تک‌نفره سرفصل های دوره

سرفصل های دوره

مستندسازی تک‌نفره